De beste manieren om uw sieraden te dragen.

Sieraden met betekenis

Lichaam ringen kan worden armbanden, oorbellen, ketting, hanger, wandelstok, wandelstok clip, of jogger koord. Lichaam oorbellen zou kunnen zijn studs, bars, slot, hanger, studs, of ringen. Voor vrouwen, oorbellen zien er het beste, maar zijn verre van praktisch. sizable hanger zijn geweldig, maar ze zullen ongemakkelijk om te dragen. studs zijn goed, maar ze zal krijgen afgebrokkeld en verliezen hun effectiviteit na verloop van tijd. Juwelen zijn ontworpen om de aandacht te trekken en niet om rustig gedragen te worden. Als je een flirterige benadering van de grootte van uw sieraden en niet coördineren van uw outfits, zodat u hetzelfde sieraad te dragen op verschillende manieren, zult u het dragen van de verkeerde stuk.

Hier zijn enkele suggesties over de beste manieren om uw sieraden te dragen.

Ik hou van het dragen van mijn oorbellen. Ik heb medium oorbellen en diepe, deze zitten dicht tegen mijn oor en zien er erg indrukwekkend uit. Ik heb kort haar en deze oorbellen zijn geweldig omdat ze niet zijn zoals een van de felgekleurde die mijn vriendin heeft. De studs zijn verfijnd zilver en ze zien eruit als antiek zilver. Ik kan deze oorbellen gemakkelijk overdag dragen en ze staan heel goed in een blauwe spijkerbroek.

De charme van houten sieraden is dat er tijd overheen gaat voordat ze versleten zijn. Ik draag de mijne graag bij een geklede, maar eenvoudige, outfit. Ik heb de mijne gedragen met een gebreid shirt, blouse, en broek tijdens het winkelen voor een outfit. Ik vind dat wanneer je iets draagt dat draagbaar is en toch stijlvol, je geniet van de verschillende looks.

Het is belangrijk om een kruk te hebben die verstelbaar is. Je wilt de lengte van je sims kunnen verstellen, zonder dat ze omrollen of op je benen gaan zitten. Zonder een verstelbare functie, kan je merken dat sommige van je sims constant van je sims en in je kleren glijden.

Je kunt verschillende kleuren, stijlen en merken kleding vinden in de winkelcentra. Je kunt winkelen voor een “goed” merk, maar vergeet niet om rond te shoppen. Je kunt prijzen vergelijken om de beste deal te krijgen. Betrek je sims niet in de selectie! Ze zullen klagen dat ze “vastzitten” en niet kunnen bewegen. Door ze als een aparte categorie in je Sims kast te hebben kun je je sims hun hele leven lang in dezelfde kleding houden.

Je kan verschillende hoogtes vrijspelen naarmate je sims vorderen. De hoogtes zijn gebaseerd op een combinatie van tik snelheid en max snelheid. Je kunt de maximale snelheid vrijspelen om te voorkomen dat je per ongeluk op je sims rolt. Sommige van de roltrappen kunnen gebruikt worden om snel op en neer te springen. Sims hebben verschillende lichaamstypes. Als je ze te groot maakt krijgen ze overgewicht en wordt het lichaam kleiner. De vorm van je sims blijft hetzelfde.

Er is veel meer in de Sims dan alleen de Sims. Sims kunnen gezinnen hebben en kunnen echt in de stad wonen die je aan het ontwerpen bent. Je kan de stad ontwerpen met veel gebouwen, veel groen, en zelfs wat huizen van het type Forecloseddad. Als je de stad hebt ontworpen kun je beginnen met het bouwen van je sims. Als alle sims geplaatst zijn begin je ze op te vullen. Wanneer je een nieuwe sim aanwerft zal deze sim lid worden van je sim team. Naarmate je sim team groeit zullen je sims verder komen in hun eigen verschillende carrière paden. Naarmate je sims vorderen in hun carrièrepad zul je bepaalde dingen moeten doen om ze gelukkig te houden. Als je sims gelukkig zijn zul je taken moeten uitvoeren om ze gelukkig te houden. Je kunt ze disciplinair laten straffen voor het niet doen van de onmogelijke taken. Er zijn verborgen voorwerpen in de huizen van de sims die je kunt verkopen om extra geld te verdienen om je simteam op te bouwen. Het belangrijkste om te onthouden is dat de sims alleen taken zullen uitvoeren die jij ze hebt gegeven. Als je klaar bent met de taak zullen ze extreem overstuur raken. De ongelukkige sims zullen zich als een gek gaan gedragen. Ten eerste is dit een virtuele huisdier situatie dus wees niet geschokt als je erachter komt dat ze weg zijn nadat je een tijdje bij ze bent geweest.

Je moet de zevendaagse werkweek volbrengen om de secrettones voor de sims vrij te spelen. Als je dit niet doet krijg je de secrettones voor die specifieke sim niet. Het is raar, maar het is waar. Dit spel lijkt veel op de Sims maar het vreemde is het deel dat je verbindt met de spelwereld. Dit is het deel van het spel dat je in staat stelt om contact te maken met mensen uit andere steden of in andere staten. Dit is het deel van het spel waarmee je je huis kunt opwaarderen, nieuwe kleren kunt kopen en je auto kunt opwaarderen. Het is niet een erg diepgaand spel zonder verhaallijn.