Red Acme Sleeper Review

Red Acme Sleeper Review\ van www.warehousedirectusa.com

Het ontwerp van de rode Acme slaper wordt steeds beter. vervelend! vervelend! zweterig! teooh! De recensenten vertellen allemaal hoeveel ze van deze overall houden en dat ze er geen genoeg van kunnen krijgen.

Deze rode Acme overall is voorzien van een ritssluiting aan de zijkant, een capuchon en een polyester capuchon die over het hoofd past. Het heeft een voering van 100 gram, 100% polyester die gemakkelijk te wassen is en zonder grote rommel kan worden schoongemaakt. Hij is gemaakt van topkwaliteit stof en is bestand tegen zowat alle soorten vuil en allergie. Sommige recensenten hebben zelfs hun thermostaat gebruikt om de temperatuur voor hun thermoskan in te stellen, en de thermoskan waarin we binnenkwamen was brandschoon. Dat is een van de recensenten die beweert: "De thermostaat houdt de koffie warm."

De kap heeft wat wordt beschreven als een hitteschildopening. Alle beoordelingen die we voor deze kap vonden, beweerden allemaal dat deze functie de kap zo cool maakte. En dat is precies wat je wilt, vind je niet? Als iemand zegt dat je deze kap kunt spotten, lees dan verder.

De Red Acme Obi is een hoogwaardige thermoskan die wordt geleverd met een blikje koffie van 20 ounce en een kloksnelheid van slechts 8 ounce. Omdat Red Acme bekend staat om hun uitstekende koffiezetapparaten, houden deze Red O's je koffie heet, heet, heet! Nog een kenmerk waar de recensenten op hebben gereageerd, is de geur van de koffie. Blijkbaar kwam een ​​van de recensenten terug van de universiteit en gebruikte de koffie al, en de geur was er zeker. Dit kan belangrijk voor je zijn, zoals sommige recensenten hebben opgemerkt over de geur van de koffie.

redditor heeft de volgende opmerking toegevoegd:

Als Italiaan was het (de motorkap) een symbool van verfijning en elegantie. Mijn vader was er trots op. Tegenwoordig is het gewoon een generiek uitziend stuk plastic, maar het zal zijn werk doen. Voor mij is het een workaholic. Mijn vrienden hebben er allemaal een gekocht, dus het is duidelijk geen probleem.

Ik heb een vriend die in een sportschool traint en als hij thuiskomt, is hij enthousiast over hoe goed de koffie smaakt. Ik vind het walgelijk dat zo'n miljonair een kop koffie kan zetten die naar vies smaakt. Het is beter dat de plastic bekleding kapot is en op de vloer ligt, niet op een plank. Het voordeel daarvan is dat de koffie niet schuimt en door de hoes beter uitdroogt. Tenzij je de afzuigkap van het bartype hebt, die zuigkracht heeft, kun je deze niet gebruiken voor een schuimige kop koffie.

Maar de Red Acme Obi is meer dan alleen een logo. Het heeft ook een duurzaam metalen frame dat gemakkelijk te wassen is en bestand is tegen slepen. Voor minder dan $ 90 is het een goede prijs. En als je er twee koopt, is het nog steeds minder dan honderd.

Een echte aanrader als je niet zeker weet waar je moet beginnen.