Waarom u een Nederlander nodig heeft

We zijn vijf jaar geleden met onze onderneming in Oss begonnen. Aanvankelijk hadden we alleen kleding te koop in de winkel in Oss. Sindsdien is ons bedrijf gegroeid met behulp van testimonials van bezoekers. Vanaf 2011 hebben wij meer dan duizend bestellingen verwerkt en dit aantal blijft stijgen.

Elite Fashion is gespecialiseerd in dameskleding, herenkleding, jongenskleding, woonaccessoires en cadeaus. Al met al hebben wij kleding geproduceerd en geleverd aan honderden klanten. Wij hebben onze kleding uitgedeeld aan dames die op het platteland wonen in de buurt van de verkooppunten, aan klasgenoten die nachtcursussen volgen.

Onze klanten geven ons apprals voor al onze klanten. Daarom wordt uw verblijf in onze winkel soms wat ongemakkelijk, maar onze medewerkers doen hun werk en bieden u het best mogelijke ontevreden van wat u misschien had verwacht.

Onze kleding is uniek in die zin dat wij u een ruime keuze bieden, van low budget tot high-challblem. Onze kleren concurreren gemakkelijk met de kleding die door andere grote merken. Ons bedrijf biedt ook aanzienlijk unieke styling en dit wordt gebruikt met het oog op de smaak van onze klanten.

Wij zien onze klanten zijn voordelen van ons bedrijf. Ons bedrijf heeft dubbele u geld terug garantie als u niet tevreden bent met ons product en als u nodig hebt om uit te wisselen dan zal dit worden verstrekt zeer snel het maken van uw shopping ervaring de moeite waard.

Wij geloven in het starten van zaken; het is gemakkelijker om een zaken te beginnen dan om een zaken te beƫindigen. Internet heeft dit mogelijk gemaakt en daarom profiteren al onze klanten van ons bedrijf op het moment dat ze onze winkel binnenstappen.

Wij geloven dat een hoge standaard van klantenservice noodzakelijk is in deze dagen. Daarom bieden wij onze klanten 24X7 hulplijn ondersteuning en extra e-mail ondersteuning en vragen worden altijd beantwoord door ons bedrijf. Ook ons bedrijf heeft een hoge classtogether met al onze concurrenten.

Ons bedrijf heeft de kosten van het runnen van ons bedrijf tot een aanzienlijk deel verminderd. Ons bedrijf biedt een zware voorraad die voornamelijk bestaat uit kleding, schoenen, laarzen en accessoires.

Dit bedrijf heeft een groeiend aantal dealers en houdt zich ook bezig met de distributie. Door een samenwerkingsverband met een bekend Europees schoenenbedrijf kunnen beide bedrijven hun naamsbekendheid en netwerk vergroten.

In de eerste plaats is het voor ons zeer noodzakelijk om een groter dan gemiddelde hoeveelheid voorraden in te kopen bij bulkleveranciers. Dit zal ons 2003 productbehoefte verschaffen. Het gebruik van Nederlandse stoffen stelt ons in staat u stijlvolle en trendy producten van goede kwaliteit te leveren.

Als bedrijf van middeninkomens kunnen wij het ons niet veroorloven om alleen producten van bekende merken in te kopen en te vervaardigen. Zelfs als we in staat waren om dit zou verhogen onze kosten van de productie nogal wat en het zou erguri duur. Daarom is het beter als u uw producten inkoopt bij een Nederlandse groothandel die zowel met fabrikanten van designerkleding als met leveranciers van voorraden zaken doet.

Deze groothandel zal u ook in staat stellen om een groter aantal groothandel kortingen te verkrijgen. Een andere kostenpost is dat u transactiekosten zult moeten betalen om producten aan de klant te kunnen verkopen. Echter, de gunst zal zijn om deze vergoeding te betalen door het weergeven van uw bedrijfsgegevens op hun website.

Onze website is gemakkelijk te navigeren en heeft veel informatie en de website van het bedrijf is ook voorzien van informatie over de verzending. Zij zullen ook zorgen voor een uitstekende after sales service. U zou $30 in rekening worden gebracht voor de verzending, hoewel u het product aan uw deur zult ontvangen.

U kunt gemakkelijk formulieren invullen op hun website en dan zou u een code krijgen die u via uw creditcard moet verzenden. Het is een zeer authentiek online bedrijf.