Wat te zoeken in een T-shirt

Het t-shirt bestaat al sinds in 1939 met de productie van t-shirts werd begonnen. Het oorspronkelijk beschreven t-shirt is een mouwloos topje. De laatste jaren is het t-shirt echter geĆ«volueerd tot een kledingstuk dat onder een verscheidenheid van andere kledingstukken kan worden gedragen. Met knopen voor het verstellen van de mouwen en 24-uurs wijzerplaten, verwarren velen het t-shirt met het sporthemd. Het woord “T-shirt” werd voor het eerst gebruikt om een kledingstuk aan te duiden van een type of karakter dat in de negentiende eeuw werd gedragen. In de afgelopen twintig jaar is “T-shirt” een eigen handelsmerk geworden. koopwaarDus zijn we op het punt aangekomen dat we moeten beslissen wat we als geschenk geven. T-shirts als aankoopkeuze moet gevarieerd worden volgens verschillende factoren. De keuze van het geschenk zal u zeker afleiden van de voorraad van geassorteerde polo shirts en sport team shirts die reeds aan het rek hangen.

De factoren om te overwegen bij het maken van een aankoopbeslissing van t-shirt zijn als volgt: comfort, weerstand tegen vervagen en krimpen, duurzaamheid, flexibiliteit en bruikbaarheid.

Hydrowear: Het kledingstuk mag niet oncomfortabel zijn in die mate dat het fysiek ongemak veroorzaakt. De mouwen mogen niet te strak op de schouders drukken en de kraag mag niet te los zijn. Bovendien moet ervoor worden gezorgd dat het kledingstuk van een degelijke en kwaliteitsvolle stof wordt gedragen zonder druk uit te oefenen, waardoor de drager zich na verloop van tijd moe en bezweet gaat voelen.

Weerstand tegen verbleken en krimpen: Hoe langer, het kledingstuk wordt blootgesteld aan licht, hoe groter de kans wordt op verbleking. Om dit te voorkomen, is het raadzaam om ervoor te zorgen dat t-shirts vlak na het dragen grondig worden gewassen. Sommige kledingstukken kunnen ook kleine gaatjes vertonen na herhaaldelijk wassen als gevolg van de werking van sterke detergenten die bij het reinigingsproces worden gebruikt. Om te controleren of het kledingstuk wel of niet wasbaar is, leest u het etiket. Als op het kledingstuk staat dat het wasbaar is op 30 graden Celsius, controleer dan of het veilig op die temperatuur kan worden gewassen.

Duurzaamheid: Hoe hoger de temperatuur waarop het kledingstuk wordt gewassen, hoe groter de duurzaamheid zal zijn. Om te voorkomen dat het kledingstuk krimpt, moet u het wassen met een wasmiddel dat geschikt is voor delicate/droge kledingstukken. U kunt het kledingstuk ook inwrijven met een potlood of een zakdoekje bij een extra zachte wasbeurt.

soepelheid: Soepelheid is belangrijk om te voorkomen dat de stof gaat ademen. Om dit te bereiken, is het raadzaam een stof te kiezen die zacht aanvoelt en die goed samengaat met uw lichaamstemperatuur. De zachtheid van de stof draagt bij tot het uitrekken van het kledingstuk en benadrukt verder het feit dat het kledingstuk helemaal niet wasbaar is omdat het aan verschillende lichaamsdelen blijft kleven. Hetzelfde geldt voor resistente stoffen zoals viscose, op voorwaarde dat het niet zwaar bevuild is.

Bovenstaande punten moeten ervoor zorgen dat je geen compromis hoeft te sluiten over de kwaliteit van het t-shirt, waardoor de draagbaarheid verlengd wordt. Het uiteindelijke doel om zo’n kwaliteitsslijtage te verkrijgen zijn de wasmiddelen die effectief werken met uw specifieke huidtype.