Het goede, het slechte en het lelijke van grote maten jeans: Wat kun je verwachten als je gaat passen?

Plus size jeans

Bij het kopen van kleding hebben we veel vragen. Hoe moet ik dit dragen? Zal iemand deze outfit zien? Welke kleur past het beste bij mijn huidskleur? Maar wat als uw kledingwinkel ervaring nog ontmoedigender wordt door de gedachte een plus size jeans te kopen die niet in de maat past of iets te vinden dat perfect bij uw rondingen past in een winkel die zich richt op vrouwen van gemiddelde grootte? Maar dat is niet zo erg. Met wat oefening en geduld kunt u de perfecte jeans voor u vinden. Of liever gezegd, meerdere perfecte paren, want als je eenmaal je favoriete jeansstijl hebt gevonden, wordt het steeds makkelijker om van daaruit verschillende merken en verschillende pasvormen uit te proberen. Hier zijn enkele nuttige tips voor als je de volgende keer gaat passen.

Wees niet bang om een pasbeurt aan te vragen.

Als u een spijkerbroek wilt passen, maar u weet niet zeker of hij past, wees dan niet bang om een pasbeurt aan te vragen. Veel winkeliers bieden gratis passen aan, maar als je een gloednieuwe spijkerbroek koopt, weet je misschien niet van deze mogelijkheid. Als je een spijkerbroek koopt van een merk dat je kent, zoals 501 of Paige Wines, vraag dan of ze je kunnen passen. Veel winkeliers zullen ook aanbieden om je gratis op te meten. Als je een spijkerbroek koopt van een merk dat je nog nooit hebt geprobeerd, vraag dan of ze je kunnen opmeten zodat je je maat kunt vinden.

Ken het verschil tussen donkere denim en zwarte denim.

Donkere denim: Dark denim is je klassieke, klassieke zwart. Het heeft een grijsblauwe zweem en is, afhankelijk van de kwaliteit van de denim, iets zachter dan standaard zwarte denim. Als de denim er zwart uitziet, maar aanvoelt als normale denim, dan is het dark denim. Zwarte denim: Zwarte denim heeft een sterke grijsblauwe tint. Je kunt het moeilijk met iets anders verwarren. Als het er zwart uitziet, is het zwarte denim.

Als u een spijkerbroek van donkere denim koopt, moet hij passen als een gewone spijkerbroek. Als hij wat strakker zit, of als hij niet zo aansluit op je benen of taille als je standaardbroek, maak je dan geen zorgen. Bij donkere denim gaat het meer om de kwaliteit en het gevoel van de denim, dus dat is niet het belangrijkste. Als je een zwarte spijkerbroek koopt, moet hij je passen als een droom. En als dat niet zo is, wees dan niet bang om een pasbeurt te vragen. Zwarte denim is belangrijker dan donkere denim. Zwarte denim is ook zachter en rekt sneller uit, dus het is belangrijk dat je zwarte denim jeans goed past.

Conclusie

De perfecte spijkerbroek vinden kan voor veel vrouwen een uitdaging zijn. Het kan echter wel. Door deze tips op te volgen, vind je de perfecte jeans voor jou.

Het goede, het slechte en het lelijke van grote maten jeans: Wat kun je verwachten als je gaat passen?